Anna-réti misék 17 Aki elfáradt, álljon félre, de álljon a helyére három másik, aki még érez erőt magában, de ne ADJUK FEL!

Beküldve: Szent Anna-rét

Engesztelő testvéreim!

Kérlek benneteket nézzetek a szívetekbe, ahogy Jézusunk kéri,  „Tedd a lelkiismereted mérlegére" és tudni fogod a választ.
Amit a mi Urunk kimond az mindig Igaz, nem az emberek érzéseit, szándékait kell elfogadnunk, hanem az Égiek akaratát. A mi Drága Édesanyánk kérése úgy hangzott el a-30-as években, hogy támogatta Őt ebben Szent Fia és a Szentháromság. Az Ő kérésük nem változott meg, csak a kérést teljesítő emberek. Több generáció nőtt föl azóta, átformáltak bennünk hitünket, gondolatainkat, keveredett bennünk hitbeli és világi életünk. Nem az egység felé haladtunk, fontosabbak lettek az egyéni vágyaink.
Engesztelő Tesvéreim!  Mi tudjuk, hogy most harcolunk az imádság erejével, és mégis elhagyjuk azt a területet amit védenünk kellene? Átadjuk olyan erőknek, akiknek a mi Urunk megengedi, hogy megrostáljanak bennünket? Eddig terjed a kitartásunk?


 Mi lenne velünk, ha Jézus hitt volna a kísértőnek ott a pusztában?
Mi lenne velünk, ha letette volna a keresztet, amit értünk cipelt fel a Golgotára?
 Ő a CÉLT nézte, amikor az Atya kérésére vállalta a megváltásunkat!
 Feladatot kaptunk, engesztelők vagyunk, az utolsó idők Veronikái, akik vállaltuk, hogy segítünk a mi Jézusunknak lelkeket menteni.
Azt kéri tőlünk „Tedd meg, amit emberileg lehet, a többit Én hozzá teszem."
Aki elfáradt, álljon félre, de álljon a helyére három másik, aki még érez erőt magában, de ne ADJUK FEL!
Azok az IGÉRETEK lebegjenek a szemünk előtt, amit az ÉGIEK ígértek:
„Aki bemegy a Kápolnába piszkos, foltos lelki ruhába, tiszta, fehér ruhába jön ki onnan!”
 Mennyi lélek menekülhet meg így a kárhozattól!
Hát nem ez lenne a mi dolgunk, engesztelőknek?
A Gonosz tudja, hogy kevés az ideje! Próbálkozik!
Mi Jézusra és a Szűzanyára figyeljünk! Imádság! Imádság! Imádság!  A mi Drága Édesanyánk hányszor mondta ezt el nekünk? Még mindíg nem tanultuk meg?
Egység a kis csoportokban, egység az Ország engesztelői között, egység az egyházi és állami vezetőink között, hogy egységben menetelhessünk a mi Istenünk felé, hogy követni és szolgálni  tudjuk Őt, be tudjuk tölteni Isten által nekünk rendelt engesztelő hivatásunkat!
 Az Égiek meghívtak bennünket erre a feladatra. Vállaltuk!  Tegyük! De ne zúgolódva, hanem Szívvel, Lélekkel, hogy a mi Urunknak és a Szűzanyánknak öröme teljék bennünk, kövessük Őket ott ahol szükség van ránk. Akinek fontos a Szent Anna réti Kápolna, az ott, egészen addig amig a zöldelő fa  megérleli a jó gyümölcsöt. 
Kérlek benneteket ne adjátok fel, a kereszténység utolsó bástyája vagyunk Európában!
Azt tudom, hogy nekem fontos a KERESZTÉNY  MAGYARORSZÁG,
ha tudok menni én a Szent Anna rétre megyek, minden első szombaton imádkozni, még akkor is ha Szentmise nem lesz.
             HISZEM  hogy a SZŰZANYÁNK biztosan ott lesz! 


Imádságos Szeretettel:  Ica a kadarkúti engesztelők közül.

Aki a témához szeretne hozzászólni, az az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjon.